Askov 

Ridecenter

Askov Ridecenter tilbyder trygge og rare rammer, hvor der er plads til alle ryttere - det gælder lige fra de helt urutinerede nybegyndere og til de allermest garvede ryttere. Vi rummer til daglig både handicappede, personer med særlige behov som ADHD, autisme, angst og depression og Hr. og Fru Danmark, og så strækker aldersintervallet sig helt fra 2-75 år.

 

Vi har siden 1993 samarbejdet med den lokale rideklub; Fladså Rideklub (FRK-S) og holder i samarbejde med rideklubben mange sjove, udfordrende og hyggelige arrangementer hele året rundt.

 

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige hold hver uge og sætter en ære i, at finde netop det hold, der passer dig bedst. 

Udover at tilbyde undervisning på ridecenteret, tilbyder vi også både opstaldning, parter, ridelejre, Aktive Feriedage og dækkenvask, mm. 

 

Ridecenteret består af tre udendørs ridebaner; to stor og en mindre, et stort ridehus og et nyt mindre ridehus. Vi har ligeledes en stor moderne stald med plads til 37 heste/ponyer, 20 nye bokse til private og en ældre hyggelig stald med 7 bokse. Og så har vi selvfølgelig masser af folde med plads til stedets mange heste og ponyer.


Vil du vide mere om ridecenteret, ridehus tider, priser, hold m.m. så giv gerne hjemmesiden et besøg